ECHT Boerengoed Steak & Burger Grill Wedstrijd


Laat zien dat jij de Steak & Burger koning van Nederland bent en doe mee aan de 1e ECHT Boerengoed Steak & Burger Grill Wedstrijd op zondag 23 september. De steak & grill wedstrijd wordt gehouden op de prachtige locatie van Boerengoed te Enspijk. De kundige jury van SCA Nederland bepaalt wie de beste en de lekkerste Steak en Burger heeft bereid. Schrijf je team dus snel in!

Datum: Zondag 23 september
Tijd:9:00 tot 19:00 uur
Inschrijfgeld: € 35,- per team
Steaks en burgers: Steaks worden verzorgd door de organisator. Deelnemers dienen zelf vlees mee te nemen voor de burgers.

Planning steak & grill wedstrijd

9:00 teams mogen opbouwen
11:00 briefing
13:00 open voor publiek
17:00 jureren
19:00 einde evenement



Schrijf je team snel in voor de steak & burger grill wedstrijd!


Vul hieronder je teamgegevens in

Team naam:
E-mail:
Vragen of opmerkingen:




Regels ECHT Boerengoed Steak & Burger Grill Wedstrijd

Steak regels
  • De Cook-off organisator / sponsor zal voorzien in alle steaks. Teams moeten zelf zorgen voor ijskisten voor steakopslag. Geen andere steaks zijn aanwezig, anders dan de verstrekte rib-eye steaks gegeven aan de teams. Als er andere steaks worden gevonden op je kooksite, wordt je team gediskwalificeerd!
  • De selectie van de steak zal worden uitgevoerd door een loterij tijdens de briefing.
  • Steaks worden beoordeeld op smaak, textuur, uiterlijk, doneness en algemene indruk.
  • Steaks moeten medium worden gegrild. Steaks kunnen eerder lichtjes getrimd zijn, maar niet na het koken.
  • Dit evenement zal worden beoordeeld door een jury en zal blind beoordeeld worden. Wedstrijdsteaks moeten worden ingediend in de daarvoor bestemde vakken.
  • Steaks mogen op geen enkele manier worden gemarkeerd, met uitzondering van grill marks. Geen garnering is toegestaan. Steaks moeten in hun geheel worden omgedraaid en ongesneden. De meegeleverde folieschijf moet in de doos onder de biefstuk blijven.

Hamburger regels
  • Deelnemers nemen zelf hun vlees mee, echter mag dat niet voorgekookt, gemarineerd, gestoofd, gepekeld etc. zijn, voorafgaand aan het begin van de wedstrijdtijd. Vlees mag ALLEEN vooraf zijn afgesneden.
  • Hamburgers mogen gemaakt worden van ELK eiwit of vlees dat je kiest. De burger moet worden gevormd in de vorm van een patty.
  • Lever 2 grote hamburgers in de meegeleverde doos. Folie wordt verstrekt en moet in de doos onder de burger blijven. Geen versieringen in doos.

Verder dienen alle deelnemende teams zich te houden aan de richtlijnen rondom veilig voedsel gebruik. Rauw vlees moet gekoeld bewaard worden (max 5 Celsius) in verpakking. Tijdens de voorbereidingen, waarbij vlees uit verpakking gehaald is, dienen werkbladen regelmatig schoon gehouden te worden en dient er anti bacteriële handzeep voorhanden te zijn. Werk vanuit het principe ‘clean as you go’. Eventuele tent om onder te werken dienen de teams zelf mee te nemen.
Fredie en Marion van Asch  |  Hoevenseweg 5  |  4157 JB Enspijk  |  info@boerengoed.nl  |  Gsm 06 - 572 111 99  |  Gsm 06 - 282 11 501
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIVACY

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden