Locatie


Boerengoed Feestlocatie

Landelijk en centraal gelegen

Onze landelijke feestlocatie ligt heerlijk rustig tussen de weilanden met een fraai uitzicht op de grazende koeien. Onze boerderij is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en A15. Vanuit omringende plaatsen als Geldermalsen, Culemborg en Leerdam bent u in een kwartiertje rijden op onze locatie.


Feest op de boerderij

Onze boerderij hebben wij de afgelopen jaren omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie met verschillende ruimtes. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, hebben wij de volgende mogelijkheden:

Lekker buiten zijn

Zoals u kunt verwachten op een boerderij is er genoeg ruimte om ook lekker buiten wat te eten en drinken. In de fraaie leeftuin hebben we ook een jeu de boulesbaan aangelegd.

Speelruimte voor de kinderen

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestel en reuzetrampoline. Ook is er voor de jonge gasten een zogenaamde ‘voetbalkooi’, waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. En natuurlijk zijn er op de boerderij genoeg dieren om te aaien!
Fredie en Marion van Asch  |  Hoevenseweg 5  |  4157 JB Enspijk  |  info@boerengoed.nl  |  Gsm 06 - 572 111 99  |  Gsm 06 - 282 11 501
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIVACY

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden