Gastenboek

Tricht MC1 op 17-06-2012
We hebben vanmiddag genoten van het voetgolf. Dat is eens wat anders dan een wedstrijd op een strak, vers gemaaid grasveld! Het was een hele uitdaging die we tot een goed eind gebracht hebben. Wij kunnen iedereen aanraden om eens te proberen en te genieten van jullie gastvrijheid. Wij komen graag een keertje terug!
Sliedrecht C4 op 11-06-2012
Beste Fredie en Marion, Wij willen jullie nog bedanken voor het potje voetgolf tussen de verse vlaaien! De jongens hebben het prima naar hun zin gehad. Tot ziens en veel succes verder, Spelers en begeleiding Sliedrecht C4
Gert en Conny op 3-06-2012
Graag willen we jullie nog hartelijk danken voor de leuke dag die we gehad hebben. We hebben het echt heel gezellig gehad, de sfeer was goed en de verzorging was prima. Het was voor ons een waar feest. Ook onze gasten hebben het naar hun zin gehad. We willen jullie hiervoor dan ook hartelijk danken en wensen je voor de toekomst heel veel sterkte toe. Het jaar zal nog zwaar voor jou/jullie zijn en we hopen dan ook dat het allemaal weer goed komt en alvast veel beterschap. Groetjes, Gert en Conny
Riet en Arie op 22-05-2012
Onze jaarlijkse familiedag hebben wij op zaterdag 19-05-2012 bij jullie gehouden met veel plezier. Warm, gastvrij onthaal, persoonlijke aandacht en alles tot in de puntjes verzorgd. Van klompengolf naar huifkarrentocht tot en met BBQ was zeer geslaagd. Ruimte voor de kinderen die zich veilig uit konden leven met skelter, voetbal, poes enz. enz. is een groot pluspunt. Ga zo door!!!
Roos en Piet de Groot op 17-05-2012
Helaas hebben wij dit jaar jullie Lente-Fair gemist.We hopen dat het een succes is geweest.Bij leven en welzijn zullen wij volgend jaar present zijn.Vanuit Beverwijk groetjes.
Jeannette op 15-05-2012
Beste Fredie en Marion, Nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst en de ontzettend leuke middag afgelopen vrijdag op jullie bedrijf! We (want ik denk dat ik zeker ook namens de rest van mijn collega's mag spreken, gezien de reacties) hebben genoten van de mooie huifkartocht en het ontvangst bij de kachel in de hooiberg. Daarnaast hebben we enorm veel lol gehad met het boerengolf, genoten van een drankje in de wei en nadien van een drankje en de heerlijke barbecue. Jullie beheersen absoluut, samen met de hulp van zoon (?) en buurvrouwen, het gastheerschap! Tot ziens!
ans en dick op 9-12-2011
Beste Fredie en Marion. Wij hebben genoten van het verjaardags feest van mijn vader , Hij komt er niet over uit gepraat en verteld tegen iedereen hoe geweldig het was. Dus bedankt namens de hele familie. Groetjes Ans, dick en de familie.
trudie sprong op 18-09-2011
Ha, Fredie en Marion Jullie hebben mij en mijn familie een onvergetelijke middag bezorgd, met jullie leuke ontvangst, goede verzorging, supergezellige boerengolf en heerlijke barbeque. Wat een geweldige sfeer, wij voelden ons helemaal thuis bij jullie en dit vraagt om meer. Wij hopen nog menig feestje bij jullie te vieren! Dank jullie wel, samen met jullie medewerkers hebben jullie mijn 50-jarige verjaardag heel bijzonder gemaakt. groetjes Trudie Sprong
Romy de Hoog op 16-08-2011
Wat een geweldige, leuke, gezellige dag, was dat afgelopen zaterdag!! Na een warm ontvangst, met koffie, thee, limonade en wat lekkers. Zijn we gaan boerengolven, met een plasticponcho aan want het regende. Maar dat mocht de pret niet drukken. Halverwege in de huifkar wat gedronken. Nadat iedereen het spel had afgerond, een kleine pauze. Hierna maakte we een rit met de huifkar. (jammer van dat paard..) Ow ja Fredie nogmaals sorry.... Bij terugkomst stond er een bbq klaar. Fredie en Marion (en natuurlijk ook de rest van het personeel) nogmaals hartelijk bedankt voor de fantastische dag!! Hartelijke groet, Fam Kotterink, fam. de Vos, Fam Fuchs en Fam de Hoog.
Heleen Corbett op 10-07-2011
Wij hebben onze familiedag gevierd bij Fredie en Marion. Na het ontvangst een rondje boerengolf, harstikke leuk zelfs voor mijn ouders (70 en 76 jaar oud). Daarna een uurtje met de huifkar door het prachtige landschap. Maar wel iedere keer een lekker drankje tussendoor. Bij terugkomst stond ons een overheerlijke BBQ te wachten. We hebben allemaal heerlijk gegeten en drinken kwamen we zeker niet te kort. Fredie en Marion en alle medewerkers harstikke bedankt voor het goede zorgen voor ons verblijf op jullie boerenbedrijf. Hartelijke groeten van familie den Boer.
Fredie en Marion van Asch  |  Hoevenseweg 5  |  4157 JB Enspijk  |  info@boerengoed.nl  |  Gsm 06 - 572 111 99  |  Gsm 06 - 282 11 501
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIVACY

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden