Gastenboek

connie van Koningsbrugge op 9-07-2013
Dag Marion en Fredie, Het was erg fijn om tijdens de Boergondische Franse avond bij jullie te zingen. Jullie zijn perfecte gastvrouw en heer en de lokatie is super!
Zorgadministratie Rivas Zorggroep Gorinchem op 27-06-2013
Hallo Fredie en Marion, Omdat we in 2010 al een geweldige middag en avond hadden gehad tijdens een afdelingsuitje, was de keus om het afscheid van een collega van ons bij jullie te vieren snel gemaakt. Wederom zijn we zeer gastvrij ontvangen en was alles goed geregeld. Met betrekking tot de BBQ was er zelfs rekening gehouden met de extra wensen die we hadden doorgegeven. Helemaal top !
The Riverland Country Dancers op 19-06-2013
Goedemorgen Fredie en Marion, Wij willen jullie bedanken voor de goede verzorging. Het was werkelijk in één woord fantastisch. De bediening was perfect. Heel aardig en vriendelijk personeel. Ook de huifkar rit was heel leuk. Wij hebben een grandioos feest gehad Door toedoen van jullie is het een feest geworden om nooit te vergeten. Hartelijke groeten van Ada/ Jan / Els/ Clara/ Marja
Jos Ruijgers op 10-06-2013
Beste Fredie en Marion, Nog bedankt voor de gezellige dag het was echt top. Lekker gegolft en gegeten. Het was voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Jos Ruijgers
haaften 4 op 8-06-2013
na een spanende voetgolf partij hebben we genoten van de bbq en de drankjes en de gastvrijheid ik zeg tot de volgende keer en bedankt
De meiden van woensdag 5 juni, die wat later kwamen.... op 7-06-2013
Wat hebben wij een gastvrij onthaal gehad bij jullie, ondanks we Telaat waren! Fredie heeft ons een prachtige tocht laten zien in de huifkar, en na de boerengolf werden wij voorzien van een geweldige bbq. Marion en Fredie we willen jullie heel hartelijk bedanken.
Dorresteijn Hagestein op 4-06-2013
Na een geslaagde reünie (afstudeerjaar 1973) denken wij met veel plezier terug aan Boerengolf van Asch. De gastvrijheid , de ongedwongheid en hartelijkheid van eigenaren en personeel is reclame voor het recreëren op de boerderij. Kom zeker nog eens terug !
Fam. Sigtermans op 3-06-2013
Zon, boerengolf en BBQ, wat heerlijk om zo een familiedag bij jullie door te brengen. Voor herhaling vatbaar.......
H v Zessen op 15-05-2013
Één geweldige locatie...zeer gastvrij ontvangst! De kids hebben genoten van één fantastische middag voor het kinderfeestje!!In één woord,topper!!!!!Thanx!!!
M van Beek op 15-05-2013
Vandaag een heerlijk gezellig kinderfeestje gevierd! Wat een grandioze dag. De kindertjes lekker tussen de koeien en buiten in de natuur! Een echte aanrader bij geweldige mensen! Top top! Bedankt.
Fredie en Marion van Asch  |  Hoevenseweg 5  |  4157 JB Enspijk  |  info@boerengoed.nl  |  Gsm 06 - 572 111 99  |  Gsm 06 - 282 11 501
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIVACY

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden